Hier kun je meer te weten komen over onze jonge vereniging. We zijn hard bezig met het realiseren van de groei van Dhrive.  Deze groei willen we zien in een stijgend aantal leden die baad hebben bij de vereniging. Ook groeien in wat wij kunnen doen samen met en voor het instituut en de studie. Door samen te werken met de HU, bedrijven en andere studieverenigingen willen we een plek zijn waar HRM-studenten het beste uit hun studietijd kunnen halen. Dit doen we met behulp van ons aanbod van voordelen, hulp en gezelligheid voor onze studenten. 

 

Hier kan je het huishoudelijk reglement van studievereniging Dhrive lezen. Het reglement is van toepassing op alle huidige studenten die een lidmaatschap hebben bij de vereniging. In het reglement staat beschreven welke informatie de vereniging van je nodig heeft als je je aanmeld. Ook extra informatie over de contributie en het uitschrijven na het afsluiten van een lidmaatschap kan je hier vinden. Verder wordt het alcohol en drugsbeleid toegelicht. Ten slotte wordt beschreven wat er verwacht kan worden van het bestuur. 

Op deze pagina kun je meer te weten komen over de mensen die met veel plezier de studievereniging runnen. We zijn een team vol enthousiaste studenten die altijd voor jou klaar staan voor vragen, onduidelijkheden of andere zaken. Daarentegen weten we ook wat gezelligheid is!

Je kunt ons vinden op Padualaan 101, op de 2e verdieping in lokaal 2.222 (PL101-2.222). Hier kun je terecht als je zin hebt in een babbeltje, een vraag hebt of het meeste geniale idee hebt voor de volgende activiteit. We proberen hier zo vaak mogelijk aanwezig te zijn.

 

Op deze pagina kun je meer te weten komen over de commissies van Dhrive. Commissies zijn groepen leden die het bestuur van de vereniging ondersteunen. Onze eerste commissie zorgt voor het organiseren van vele activiteiten van de vereniging, waaronder studie gerelateerde evenementen, maar ook feesten en borrels. De commissie bestaat momenteel uit een voorzitter, notulist en de overige commissieleden. Bij de activiteitencommissie streven we ernaar om samen met alle Dhrive-leden er een top studietijd van te maken.