FEESTCOMMISSIE

De feestcommissie is de eerste commissie van Dhrive en is opgericht in het studiejaar 2021. Deze commissie zorgt voornamelijk voor de sociale activiteiten binnen de vereniging. Door leuke feesten, borrels, evenementen en nog veel meer te organiseren, draagt deze commissie bij aan het verbinden en samenkomen van onze leden. Het belangrijkste doel van de feestcommissie is om onze leden een zo leuk mogelijk studententijd te geven waar in genoeg te beleven valt!

INTROCOMMISSIE

De introcie is de nieuwste commissie van de studievereniging. Na een zeer geslaagd eerste introductiekamp in 2022, is de commissie opgezet om wederom het leuke introductiekamp van de HU te organiseren. Het is de taak van de introcie om een mooi programma te maken waarin nieuwe HRM studenten de leukste start van hun studententijd krijgen.

REISCOMMISSIE

Afgelopen jaar is Dhrive naar Antwerpen afgereisd, en dat was een groot succes. Daarom wilde wij in het jaar 2022 er een nog groter feest van maken onder leiding van de reiscommissie. Heb jij interesse in het organiseren van de vetste reizen en wil je meedenken over locaties, de invulling van een reis en zo veel meer? Dan is de reiscommissie helemaal iets voor jou!

LUSTRUMCOMMISSIE

Bijna is het zover, Dhrive bestaat bijna 5 jaar. In schooljaar 2024/2025 mogen wij de vlag uithangen. Wil jij er nou voor zorgen dat er toffe dingen georganiseerd worden ter ere van onze eerste lustrum?
Meld je dan aan!

MEDIACOMMISSIE

Ben jij creatief, ben je graag bij al onze activiteiten en vind je het leuk om alles vast te leggen? dan is de MediaCie misschien iets voor jou!

Meld je aan!

Een commissie is een groep leden die het bestuur ondersteund en verantwoordelijk is voor het organiseren van bepaalde activiteiten. Ben je proactief en vind je het leuk om evenementen te organiseren, impact te hebben binnen Dhrive en ben je opzoek naar extra uitdaging? Meld je dan nu aan onder het kopje ‘inschrijven’ voor een commissie die het beste bij jou past!

Wil je meer informatie? Neem dan gerust met ons contact op door hieronder je naam en je vraag in te vullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!