Partners

Studievereniging Dhrive heeft een aantal prachtige organisaties om de vereniging te ondersteunen. Hieronder kun je kennis maken met onze partners.

Eva Carrièrezorg

Eva Carrièrezorg is dé recruiter binnen de zorgsector. Met een fris jong team wordt ervoor gezorgd dat zorgpersoneel op de juiste plek wordt ingezet. Hierdoor wordt er gewerkt aan duurzame relaties binnen de zorg. Hiervoor is persoonlijke binding met de kandidaten uitermate belangrijk. Eva doet dit door een bont gezelschap te zijn, met passie voor de zorg. Wij zijn er voor een goed gesprek.

Als sponsor van Dhrive wil Eva jou ook verder helpen. Deze samenwerking belooft echte meerwaarde te hebben, want Eva is geen sponsor die enkel met geld strooit voor wat naamsbekendheid. De samenwerking heeft echt het doel om beide partijen hogerop te helpen. Hoe gaat dat gebeuren? Door je bijvoorbeeld laagdrempelig in contact te laten komen met het team van Eva tijdens Dhrive events. Hiernaast regelt Eva symposia met levendige gastsprekers en worden er nog volop nieuwe activiteiten op de planning gezet. Of heb je misschien een bedrijf nodig voor je stage of project? Ja, we gaan het voor je regelen! Van grote verenigingsactiviteiten tot persoonlijke hulp, Eva staat voor jou klaar.

Flynth

Werken bij Flynth betekent veel ruimte voor ondernemerschap en eigen initiatief. Maar ook werken in een collegiale omgeving met bevlogen vakspecialisten! In onze enthousiaste teams worden jouw initiatief en inbreng als professional gewaardeerd.  

Over Flynth 
Flynth is jong, fris en Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf. Flynth stimuleert een grote diversiteit aan ondernemers om het maximale te halen uit hun ondernemerschap. Met een landelijk netwerk van locaties is Flynth de nummer 6 van Nederland in accountancy.  

Contact over werken bij Flynth 
Onze Campus Recruiter gaat graag vrijblijvend met je in gesprek! Neem contact op met Ticho Vos via 06 29 67 87 42 of via 
campus@flynth.nl of neem een kijkje op werkenbijflynth.nl.   

Overige samenwerkingen

Interesse in partnerschap? Mail naar svdhrive@outlook.com