Recruitment | Vind hier HR werkzaamheden!

Traineeship HR- en Salarisadministratie

Ben jij de schakel tussen HR en Salarisadministratie? Wil jij blijven leren en tegelijkertijd werken bij de mooiste opdrachtgevers? Kom dan Werken en Leren bij Quoratio!

Stage Marketing en Communicatie

Als stagiair(e) marketing en communicatie ondersteun je de afdeling bij de interne en externe communicatie. Denk hierbij aan nieuwsbrieven, social media, creatieve producties, contentmarketing en interne en externe campagnes. Jij zet Asito stevig op de kaart. Hierbij krijg je professionele ondersteuning en zorgen wij ervoor dat jij een leerzame periode tegemoet gaat!

Studenten en junioren

Sweco is altijd op zoek naar studenten en jonge professionals die slim omgaan met kennis en zich willen verbinden aan de vraagstukken van onze klanten. Je krijgt bij ons de kans om mee te werken aan de meest uitdagende en toonaangevende internationale, nationale en regionale projecten. Bij Sweco draait het om talent, kennis, nieuwsgierigheid en samenwerking. Dat is precies wat we nodig hebben om de uitdagingen van morgen vorm te geven. Werken bij ons doe je dan ook samen. Samen met klanten, samen met collega’s. Je bent onderdeel van een dynamisch team waarin iedereen meetelt en we betrokken en benaderbaar zijn. Als jonge medewerker bij Sweco helpen we je jouw talenten optimaal tot bloei te laten komen. Zo is het prettig werken bij én met Sweco.